Erinomainen palvelukonsepti ja hyvä valikoima

Multimek ja Kontino ovat tehneet yhteistyötä jo parikymmentä vuotta. Multimek on kokonaisvaltainen konepaja, joka on erikoistunut konepajatuotteiden valmistukseen suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Saman talon sisältä löytyy palvelut a:sta ö:hön, mitä konerakennukseen tulee.

 

Multimekin toimitusjohtaja Matti Hokkasen mukaan yhteistyö on toiminut erittäin hyvin ja luottamus molemmin puolin on hyvä. ”Asiakkaan roolissa ollaan oltu enimmäkseen eli Kontino on toimittanut meille teräksiä. Lisäksi mekin olemme sitten heille tarjonneet omia palveluitaan”, kertoo Matti.

 

”Kontinon toiminnan vahvuuksia on näin asiakkaan näkökulmasta toiminnan luotettavuus, monipuoliset palvelut sekä kustannustehokkuus. Meille tärkeää on myös nopeat toimitusajat, sillä tällä alalla tilaukset tulevat nopealla toimitusajalla ja kaikkia materiaaleja ei pystytä pitämään varastossa. Siksi on hyvä, että tukkurilla on tavaraa mitä saadaan nopeasti liikkeelle ja se edesauttaa meidän toimintaamme”, Matti toteaa.

Kontino ja Multimek myös yhdessä kehittävät yhteistyötään jatkuvalla kanssakäymisellä. ”Käymme läpi erilaisia palvelukonsepteja puolin ja toisin ja sitä kautta olemme löytäneet hyviä ratkaisuja erilaisiin toimituksiin”, Matti kehuu.

 

”Kontino on yksi meidän avaintoimittajistamme siksi, että heillä tosiaan palvelukonsepti on erinomainen ja myös valikoimat materiaalien suhteen on hyvät. Kiitos Kontinolle hyvästä ja pitkään jatkuneesta yhteistyöstä”, Matti summaa.

Kontino

puh. 020 7650 200