Antoisaa yhteistyötä asiakkaiden parhaaksi

Teräsnyrkki Steel  Oy ja Oy Kontino Ab ovat  tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenten ajan. Toiminnan avainsanoja molemmissa yrityksissä ovat  tuotteiden ensiluokkainen laatu, tasokas asiakaspalvelu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen.

Helsinkiläinen  Teräsnyrkki Steel  Oy on vuonna  1995 perustettu perheyritys, joka valmistaa kantavia teräsrunkorakenteita talonrakennusprojekteihin. Ydinosaamisaluetta ovat isojen kohteiden raskaat teräsrungot. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääosin rakennusliikkeistä, teollisuuden alan yrityksistä sekä kiinteistönomistajista. Teräsnyrkki on ollut mukana  toteuttamassa useita  suomalaisia kauppakeskuksia, julkisen terveydenhuollon ja kulttuurin rakennuksia sekä  kaupan ja teollisuuden uudis- ja saneeraus- kohteita aina huvipuistoja  myöten.

Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Vantaan  Hakkilassa.  Uusi ja nykyaikainen,  lähes  3000 neliömetrin tila soveltuu hyvin ja tehokkaasti etenkin  suurten runkojen  ja termo- elementtien valmistamiseen.

Asiakas saa Teräsnyrkistä kaikki rakentamisessa tarvittavat  teräsrakenteet ja materiaalit, kuten teräsrungot, kantavat teräspalkit, vesikaton kantavat profiilipellit, liittolaattapellit, kevytrakenteiset ulkoseinät sekä  yksilölliset portaat ja kaiteet.  Valmiit rakenteet myös pintakäsitellään ja asennetaan Teräsnyrkin  toimesta. Tarjolla on lisäksi teräsrakenteiden suunnittelupalvelua.

– Kestävyys ja laatu ovat avainasemassa, kun puhutaan kantavista teräsrakenteista. Haluamme olla asiakkaidemme luotettava kumppani ja palvelemme myös nopeissa ja yllättävissä tarpeissa joustavalla aikataululla ja laadusta tinkimättä, kertoo  yrityksen toimitusjohtaja Ville Punnonen.

– Tuotantoprosessimme on CE-merkitty, ja voimme toteuttaa myös vaativia EXC 3 -luokan rakenteita kuten  siltoja ja muita kovalle rasitukselle alttiita rakenteita.

Pitkän linjan yhteistyötä

– Teräsnyrkin  perustaja on tehnyt yhteistyötä Kontinon kanssa jo vuodesta 1977 lähtien, ja Kontino on ollut raaka-aineiden osalta  pääasiallinen toimittajamme yrityksemme alkuajoista lähtien, Ville Punnonen kertoo.

– Kontino toimittaa meille raaka-aineet, kuten  esimerkiksi teräsputket ja -profiilit. Näistä me sitten valmistamme teräsrakenteita asiakkaidemme tilausten mukaan, hän jatkaa.

Monipuolisia esikäsittelypalveluita hyödyntäen

Kontino tarjoaa  asiakkailleen myös tehokasta ja monipuolista terästen esikäsittelyä.

– Käytämme Kontinon tarjoamia esikäsittelypalveluita aina kun voimme eli sellaisissa projekteissa, joissa se on aikataulun  puolesta mahdollista ja teknisesti järkevää, Ville Punnonen kertoo.

– Porauksen ja aukotuksen lisäksi hyödynnämme Kontinon tarjoamaa katkaisupalvelua sekä sinkopuhdistusta ja suojamaalausta. Tavoitteemme on, että voisimme käyttää  esikäsittelypalveluita esimerkiksi teräsprofiileiden katkai- suun, muotoiluun  ja aukotuksiin liit- tyen jatkossa entistäkin enemmän.

Yhteiset arvot yhteistyön  perustana

Kontinon arvoja ovat avoimuus,  luotettavuus, vastuullisuus, pitkäjän- teisyys sekä toimiminen kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.  Tämä näkyy myös Kontinon ja Teräsnyrkin välisessä yhteistyössä.

– Pitkä yhteinen historiamme osoittaa, että luotamme toisiimme. Toiminta on aina ollut molempiin suuntiin hyvin avointa. Oma tuo- tantoprosessimme on CE-merkitty, joten edellytämme samaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Kontinon tuotteet ovat CE-merkittyjä, ja niistä valmistamamme teräsra- kenteet ovat kestäviä sekä  100 % kierrätettäviä, mikä vastaa kestävän kehityksen periaatteita. Olemme olleet tyytyväisiä myös Kontinon toimitusvarmuuteen ja laajaan  tuotevalikoimaan.

Kontinon ja Teräsnyrkin  yhteistyötä kehitetään aktiivisesti. Esimerkiksi tilaus- ja toimintaprosesseja on viety yhdessä eteenpäin entistä

toimivampaan muotoon.

– Uskon vahvasti, että yhteistyömme Kontinon kanssa jatkuu hyvänä myös tulevaisuudessa, Ville Punnonen toteaa.

 

Teräsnyrkki Steel Oy

www.terasnyrkki.fi

  • Kantavien teräsrunkorakenteiden valmistaja
  • Perustamisvuosi: 1995
  • Liikevaihto: 9 M€
  • Työntekijöiden määrä: 35
  • Omistajat: yksityisomisteinen yritys

Kontino

puh. 020 7650 200