Asiakkaidemme kokemuksia

 

Viime vuonna päätimme kysyä muutamilta asiakkailtamme, haluaisivatko he kertoa kokemuksestaan Kontinosta videohaastattelussa. Iloksemme aloite sai erittäin hyvän vastaanoton. Yhteistyötä kannaltaan ovat kuvanneet: Sako Oy, Teräsnyrkki Oy, Multimek Oy ja Nordautomation Oy.

Sako Oy:n Heikki Pitkänen nostaa esille toimitusketjun tärkeyden. Kontino valmistuttaa teräksen Sakon spesifikaation mukaisena ja vastaanottaa teräksen varastollaan. Kontino myös vastaa raaka-aineen laadusta. Määrämittaiset aihiot toimitamme Sakon tuotantoon halutussa aikataulussa.

Teräsnyrkki Steel Oy:n toimitusjohtaja Ville Pynnöselle on tärkeää, että Kontino täyttää esikäsittelyssään EN 1090-2 -standardin korkeimpien toteutusluokkien vaatimukset. Lisäksi Pynnönen korostaa luottamuksen merkitystä, Teräsnyrkki haluaa olla asiakkaidensa luotettava kumppani ja Kontinon ja Teräsnyrkin pitkä yhteistyö kuvaa tässä suhteessa vallitsevaa luottamusta.

Multimek Oy on kokonaisvaltainen konepaja, sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Toimitusjohtaja Matti Hokkanen arvostaa pitkäaikaisessa yhteistyössämme luotettavuutta, monipuolisia palveluita ja kustannustehokkuutta. Nopeasti muuttuvissa tilanteissa tukkurin kattava ja riittävä valikoima yhdistettynä nopeisiin toimituksiin edesauttaa asiakasyrityksen toimintaa.

Tukinkäsittelylaitteistojen markkinajohtaja Nordautomation Oy saa käytännössä kaiken tuotteidensa valmistamiseen tarvitsemansa materiaalin Kontinon varastosta. Tuotantojohtaja Antti Puumala arvostaa myös sitä että Kontino varastoi heidän tarpeisiinsa erityispitkiä teräksiä.

Katso ja kuuntele itse:

Sako Oy

Teräsnyrkki  Oy

Multimek Oy

Nordautomation Oy

Matti Palovaara

Pyörö- ja erikoisteräkset

puh. 020 7650 250 | gsm 050-331 8583 |

matti.palovaara@feon.fi