Uusi saha lisää toimitusvarmuutta ja kapasiteettia

Pyörö- ja erikoisteräksiä käytetään koneenrakennuksessa, kuten energiateollisuudessa, moottoreissa, vaihteistoissa, hydrauliikassa ja muissa voimansiirron komponenteissa. Valmistuksessaan asiakkaamme tarvitsevat määrämittaisia kappaleita. Useimmille omaan sahaan investointi ei ole taloudellisesti tarkoituksenmukaista ja siksi Kontino tarjoaakin sahauspalvelua. Se vapauttaa työvoimaa ja pääomia. Sahauspalvelu myös muuttaa logistiikkaa pitkän tavaran käsittelystä lavatavaraksi.

Tampereella uusin sahamme on Behringer HBE411A. Uusi saha auttaa varautumaan kapasiteetin muutoksiin ja lisää entisestään toimitusvarmuutta. Se kattaa asiakkaiden keskeiset mitta-alueet ja sopii myös pitkille sarjoille entistä paremmin.

Yksi syy investoida uuteen sahaan on Kontinon panostus työturvallisuuteen. Uusi kone pitää sisällään entistä enemmän automaatiota ja on jo siksi entistä turvallisempi. Uusi saha takaa toimintavarmuuden ja meillä on myös valmistajan jatkuva tuki takanamme.

”Kontino haluaa huolehtia toimitusvarmuudesta ja palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Me mietimme jatkuvasti huomista ja tulevaisuuden vaatimuksia meille”, sanoo toimitusjohtaja Aimo Kankare.

Alihankintamessuilla olemme 10 minuutin päässä Tampereen varastoltamme. Jos haluat tutustumaan sahauspalveluumme ja kalustoomme se onnistuu vaivatta. Olethan yhteydessä esittelijöihimme messuilla.

Tervetuloa tutustumaan!

Matti Palovaara

Pyörö- ja erikoisteräkset

puh. 020 7650 250 | gsm 050-331 8583 |

matti.palovaara@feon.fi