Kontino Certified Raex Partner -sopimukseen SSAB:n kanssa

Oy Kontino AB on tehnyt SSAB:n kanssa Raex Certified Partner -sopimuksen. Sopimuksen myötä Kontinon varastovalikoima laajenee kattamaan Raex-kulutusteräslevyt ja -arkit.

kontino-levypinkka

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Raex on laadukas ja hyvämaineinen kotimainen kulutuslevytuote vaativiinkin käyttökohteisiin. Kontino varastoi Raex-levyt ilman suojamaalausta Vantaan Hakkilassa, josta ne jaellaan koko muun teräsvalikoiman ohella valtakunnallisesti.

”Olemme keskittäneet kaikkien levytuotteidemme, myös Raex-kulutuslevyjen, varastoinnin Vantaalle. Voimme toimittaa levyt ja muut teräkset asiakkaillemme samoissa kuormissa nopeasti ja täsmällisesti, mikä edelleen parantaa toimitusvarmuuttamme”, kertoo Oy Kontino Ab:n toimitusjohtaja Aimo Kankare.

kontino-varasto

Tuotteen tarkkojen mittatoleranssien, hyvän pinnanlaadun ja tasalaatuisuuden vuoksi Raex sopii erinomaisesti konepajakäyttöön kuten särmäykseen, hitsaukseen, termiseen leikkaukseen.

Sen helppo ja toistettava konepajakäytettävyys sekä kattava mittavalikoima täten takaavat hyvät lopputuotteet, edulliset valmistuskustannukset ja nopeat sekä täsmälliset toimitusajat.

Varastovalikoimastamme löytyy kuumavalssatut levyt sekä RAEX-kulutuslevyt. Tutustu tuoteluetteloomme täällä »

Laadukkaan kokonaisuuden takana on SSAB:n tekninen asiantuntemus ja Kontinon kokenut ja ammattitaitoinen myyntiverkosto. Sopimus parantaa kulutuslevyjen saatavuutta Suomessa. Myös SSAB voi näin entistä paremmin palvella suomalaisia asiakkaitaan muun muassa kaivos- ja kuljetusvälineteollisuudessa sekä maatalous- ja kierrätysteollisuuden koneiden ja laitteiden valmistuksessa, kun tuotteita on saatavissa varastosta.  Lue SSAB:n tiedote täällä »

Antti Alanen

Teräslevyt, kauppateräkset

puh. 020 7650 261 | gsm 050-563 4274 |

antti.alanen@feon.fi